O nama

Kongresni centar Palić omogućava organizaciju različitih vrsta poslovnih i ostalih događaja u skladu sa potrebama naših klijenata. U sklopu kongresnog centra nalaze se tri objekta: Velika terasa, Eko centar i Letnja pozornica.

Velika terasa je najznačajniji objekat na Paliću, izgrađen u stilu secesije. Objekat je izgrađen davne 1912. godine od strane pozatih mađarskih arhitekata Marcela Komora i Deže Jakaba. Posle tačno jednog veka, Velika terasa postaje najznačajniji kongresni centar u okruženju. Raspolaže sa  tri kongresne sale, maksimalnih kapaciteta 360, 50 i 20 sedećih mesta, namenjene za održavanje kongresa, konferencija, sastanaka ali i raznih izložbi, manifestacija i performansa.

Eko Centar  se nalazi na samoj obali jezera Palić. Raspolaže amfiteatrom od 120 sedećih mesta, projektorom, predavačkim stolom i govornicom sa mikrofonima.

Letnja pozornica se nalazi u Velikom parku. Objekat je specifičan i sagrađen je od kamena, nesvakidašnji je za ravničarska podneblja. Idealna je za organizovanje letnjih predstava, koncerata  i sl. događaja. Raspolaže sa cca 1000 sedećih mesta.

Važni događaji: